Konfirmationskjoler

Book tid på tlf. 9856 1473

Nicole de Val

Lilly

Rosera

Real Silk

Rew Neu ET

Nedsatte Konfirmationskjoler

Jakker

Sko til Konfirmanden

Accessories

Konfirmationskjoler 2024

Vi har smukke konfirmationskjoler fra bl.a. Rosera, Real Silk, Nicole de Val og Lilly. Så der er mange flotte konfirmationskjoler at vælge i mellem.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige konfirmationskjole, HUSK tidsbestilling til prøvning af kjoler. Vi kan rette kjolen til på vores egen systue, mod betaling, så den passer perfekt.

Trenden for konfirmationskjoler i 2024, er som forrige år de korte kjoler, denne sæson ser vi dog snittet lidt under knæet. Flere kjoler har trekvart eller lange ærmer og som tidligere år, er der ikke sparet på blonderne.

En ny trend som virkelig er begyndt at se dagens lys, er buksedragter og jumpsuits, enten som helt enkle i glat stof med elegante udskæringer på ryggen, eller med blonder i toppen eller på ærmerne.

Find Kjolen hos os

Både konfirmationskjolerne og buksedragter bliver stadig for det meste kombineret med et par fede sneaks.

I 2023 er den afslappede konfirmationskjole i boheme stil også godt med på trenden, i snit med slå-om effekt, flæser eller gammeldags blonder.

Ud over selve konfirmationskjolen, er det også “cool” at have jakke med, enten denim, rosa eller helt hvid.

Kom og vælg din konfirmationskjole i god tid – vi opbevarer din kjole GRATIS indtil din konfirmation.

Er du på udkig efter et godt tilbud? Tag et kig på vores ”nedsatte konfirmationskjoler”. Du kan få en virkelig flot konfirmationskjole for kun 300 kr.!

Vi glæder os til at se dig!