Pronovias

Pronovias brudekjoler – eksklusivt og elegant design. En Pronovias brudekjole er noget helt særligt. Pronovias er eksklusivt og stilfuldt spansk design og indbegrebet af elegance, romantik og forførelse. Flydende og behagelige linjer i det absolut fineste materiale. Her på siden finder du alle vores Pronovias modeller som føres i butikken i Rold.

Pronovias

Model: Blithe

Pris: Kr. 15.000

Pronovias

Model: Hera

Pris: Kr. 15.200

Pronovias

Model: Holm

Pris: Kr. 13.500,-

Pronovias

Model: Mimosa

Pris: Kr. 12.900,-

Pronovias

Model: Ellen

Pris: Kr. 13.000,-

Pronovias

Model: Frostia

Pris: Kr. 15.000,-

Pronovias

Model: Viana

Pris: Kr. 12.500,-

Pronovias

Model: Io

Pris: Kr. 15.000,-

Pronovias

Model: Vita

Pris: Kr. 12.500,-

Pronovias

Model: Kimba

Pris: Kr. 12.000

Om Pronovias

Pronovias er verdenskendt og har i mere end 50 år dedikeret talent og sensitivitet til deres design. Fra de første tegninger til den endelige Pronovias brudekjole, er der tænkt på hver eneste detalje og det kan ses.

Pronovias missionen i deres egne ord er “to dress the dreams of women all over the world” – at klæde kvinders drøm i hele verden.

Pronovias stilen er baseret på drømmen om elegance, kvindelighed og bestræbelser på at forbedre kvindernes naturlige fortrin med alle modeller af Pronovia brudekjoler, det gør Pronivoas innovativ i former, materialer og farver i deres helt egen stil, hvilket kommer til udtryk i en serie af snit som har gjort Pronovias til mode ikoner for brudekjoler til enhver sæson hele året.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde netop din Pronovias Brudekjole…